Tillbaka! Nå, nästan.

Den här gången glömde jag lägga en frånvaronotis på bloggen – men de sista tre veckornas tystnad beror på bröllop och bröllopsresa. Nu har jag ju skjutit alla deadlines till den kommande veckan, vilket inte lär lämna så mycket bloggtid över, men sedan blir det förhoppningsvis tätare bloggande igen.

5 thoughts on “Tillbaka! Nå, nästan.

  1. Grattis!! vad kul.Var åkte ni någonstans – var det en kulinarisk matresa där du omedelbart frestade på förhållandet genom att kommentera kemin på varje rätt…? ;-D

  2. tackar så mycket, allesammans!ArchAsa: nej, det var mer en liten turistort i norra Italien – den sorten där man får ducka för platstolsställen vid vattnet med turistmenyer på tyska och leta traditionellare restauranger i mer undangömda gränder. Och således tämligen matkemifri 😉

Leave a Reply