Mera Taffel!

Nu har jag min första artikel* uppe på Taffel, om kopi luwak (ni vet, det där “begagnade” kaffet som passerat genom magen på en sibetkatt). Det kommer mer i dagarna, så håll utkik.

*Jag har också sedan tidigare en bokrecension av “Den Hemlige Kocken” uppe; så kanske är kopi luwak egentligen min andra artikel. (Jag tenderar dock att tänka på recensioner som en egen specialkategori.)

Och så skriver jag som sagt emellanåt på redaktionsbloggen Kort om gott.

5 thoughts on “Mera Taffel!

  1. Jag lyckades inte hitta något kopi luwak innan deadline, det är därför. Sedan inföll julen. Men det är en pågående mission – jag lovar att rapportera på bloggen när jag får tag på och lyckas dricka det!Tyvärr är det ju oftast så, att när jag går från jobbet har stan stängt. Specialinköp planeras numer likt fälttåg – strategiskt och långt i förväg.

Leave a Reply