Clarke fyller 90!

Science fiction-genrens mest respektabla författare och rymdutforskandets inspiratör nummer 1, sir Arthur C Clarke, fyller 90 idag och jag gästbloggarPopulär astronomi för att uppmärksamma tilldragelsen.

Andra bloggar om: , , , ,

4 thoughts on “Clarke fyller 90!

  1. Jag tror inte att det är Blogger som gör det direkt, enligt HTML-standarden ska nämligen en länk utan protokoll (exempelvis HTTP) specificerat allra först tolkas som en relativ länk. Och en sådan funkar precis så – den lägger till aktuell katalog som sidan man är på först (det görs alltså av webbläsaren hos den som tittar på sidan)…

  2. Aha, ja, det låter ju rimligt. Jag har bara sett det på ett par stycken bloggar, alla under Blogger, så jag gissade att det var något Blogger gör.Själv har jag lärt mig att man inte bör använda sig av relativa länkar, så jag tänker oftast inte ens på att de existerar, inte ens när jag kodar html själv…

Leave a Reply