Låg aktivitet närmaste veckan

Jag har lite drygt en vecka på mig att skriva färdigt “kappan” (de inledande kapitlen) till min lic-avhandling. Det innebär att det inte kommer bli så mycket aktivitet på bloggen under dagarna som kommer.

6 thoughts on “Låg aktivitet närmaste veckan

  1. Lycka till. Ser fram mot din återkomst. Själv tyckte jag att det kändes skönt att bryta av avhandlingsskrivandet med lite bloggande då och då, men kanske inte sista veckan.

  2. Plötsligt är det väldigt mycket Malin på radarn här! Trevligt. Igår fick jag veta att du och min kompis Micke Huss jobbar i samma forskargrupp. Nyss fick jag veta att du och jag numera båda är styrelseledamöter i VoF. Toppen!

  3. Lycka till! Det går säkert alldeles utmärkt även om det kanske tar lite längre tid än vad man tycker är behagligt.*minns min kappa till fil dr* att skriva fyra meningar som sedan kondenserades ned till en… och så skulle man hitta fler meningar att fylla ut sidorna med 🙂

  4. Lycka till, Malin! Jag är övertygad om att allt går finfint, och ser fram emot ännu mer intressant läsning på bloggen när licen är avklarad. Själv disputerar jag på fredag, den 27/4. Efter det ska jag förhoppningsvis också ha lite mer tid och energi till att skriva intressanta saker på bloggen.

  5. Tack för uppmuntran!Den preliminära versionen är nu inskickad och runtskickad, det som kvarstår är figurer och felrättning. Alla figurer.Men jag kommer iallafall hinna med att blogga igen. Och att gå ut lite – jag har hört sägas att det är vår därute…

Leave a Reply